Onderhoud

Onderhouden van uw waterontharder

De waterontharders uit het assortiment van Waterontharding Oost-Nederland staan garant voor jarenlang kalkvrij water. Om deze garantie te waarborgen adviseren wij om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan uw waterontharder. Door deze preventieve controle blijft uw waterontharder optimaal functioneren.

Bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de waterontharder schoongemaakt, grondig nagekeken op eventuele gebreken en het zoutreservoir wordt bijgevuld. Indien nodig zullen beschadigde of niet correct functionerende onderdelen worden vervangen. Tevens wordt de kwaliteit van uw kraanwater gecontroleerd zodat u verzekerd bent van schoon en gezond drinkwater.

Waterontharding Oost-Nederland - Specialist op het gebied van waterontharding

Waterontharding Oost-Nederland is gespecialiseerd op het gebied van waterontharding en drinkwatersystemen. Naast het leveren, installeren en onderhouden van waterontharders en reverse osmose installaties kunt u bij ons tevens terecht voor tuinberegeningsinstallaties, ontijzeringsinstallaties, hydrofoorinstallaties en bronboringen.onze services